Banner

 

 

Voetreflexpraktijk Inner Peace

Josi Trancereis

Wat is een Sjamanistische trancereis?Bizon

Een trancereis is een reis die je maakt in jezelf. Het is een oeroude wijze om inzicht, genezing of innerlijke kracht te verkrijgen door middel van contact met andere inspirerende dimensies. Je ligt in een ontspannen houding met je ogen dicht, luisterend naar het geluid van de Bizon drum die jou meeneemt op  reis. Door middel van een korte geleide meditatie/visualisatie word je naar een voor jouw veilige plek gebracht. Als je daar bent aangekomen, gaat jouw reis beginnen.  Vaak krijg je een inzicht of antwoord op een vraag, heling, oude patronen die transformeren, kennis over een symbool of kruid, of iets ander wat gezien en geheeld wil worden, het werkt ook heerlijk ontspannend. De trancereis brengt  je  in contact met je intuïtie,  je bewustzijn wordt groter.

Iedere maand is er een andere Sjamanistische reis, zo ontmoet je de ene reis je krachtdier en een volgende je voorouders, of jouw persoonlijk medicijn.

Na de reis is er gelegenheid om te delen onder het genot van een kopje thee. Als iedereen weer bijgekomen en geland is in het hier en nu, gaan we ontspannen en in verwondering weer ons eigen pad.

 

 

HD-Background Selector