Banner

 

 

Voetreflexpraktijk Inner Peace

Feniks (Foiniks in het Grieks)  is een mythische vogel die na een bepaalde periode verbrandt, waarna uit zijn as een nieuwe jonge Feniks herrijst. De Engelse benaming voor deze mythische vogel is Phoenix.

Voor mij staat de Feniks symbool voor mijn eigen transformatie, de Vuurvrouw in mij die is opgestaan,  staan in mijn kracht, mijn innerlijk vuur en passie. De zweethutceremonie is via mijn Vision Quest op mijn pad gekomen. Ik had aan het Universum kenbaar gemaakt dat ik een innerlijke reis wilde maken, helemaal  thuiskomen in mezelf.  Ik had het nog maar net uitgesproken of ik kreeg een mail van Bart en Sander met de uitnodiging om deel te nemen aan een Vision Quest. Na een  voorbereiding en een aantal zweethutten ben ik afgereisd voor mijn Quest naar Frankrijk.

Daarna was het voor mij helder en duidelijk, deze ceremonie was vanaf nu een onderdeel van mijn leven.  Het is telkens zo'n mooie intense reiniging. Na jaren bij heel veel verschillende tradities en watergieters in de zweethut te zijn geweest, heb ik sinds een aantal jaren twee vaste plekken waar ik inmiddels ook de vuurvrouw ben. Hier heb ik mijn praktijktraining gehad en ingewijd als  vuurvrouw. 

Wil je meer informatie over de zweethutceremonie, data, of een keer mee de hut in, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

HD-Background Selector